Grab the widget  IWeb Gator

Saturday, August 6, 2011

Perkasa baru JAGA dari TIDUR

Selama ni PERKASA ni tidur ka?
KUALA LUMPUR: Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) menggesa Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menyiasat empat laman blog yang didakwa mendedahkan aktiviti penyelewengan dan penglibatan Israel dalam pemberian projek di ibu pejabat PDRM di Bukit Aman.

Menerusi laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi di sini tengah hari tadi, Ketua Wira Perkasa Irwan Fahmi Ideris mendakwa pendedahan oleh empat laman blog ini dikesan sejak lapan minggu lalu. Irwan berkata empat laman blog itu termasuklah Darul Ehsan Today, Gerakan Timur, Gerakan Anti PKR dan Keris Putra.


Beliau mendakwa pendedahan yang dibuat dalam laman blog itu bukan perkara remeh memandangkan wujud penglibatan seorang lelaki berbangsa Cina yang mempunyai hubungan intim dengan Israel dan Singapura. 
Malah laman blog Gerakan Anti PKR dengan jelas memaparkan maklumat lengkap termasuklah nombor kontrak projek berkenaan, orang yang terlibat malah maklumat daripada Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SMM).


“PDRM, SPRM perlu siasat sebab isu ini bukan perkara remeh tetapi serius. Penulis laman blog berkenaan juga menyatakan beberapa bukti kononnya wujud penglibatan lelaki Cina itu.


“Tujuan kami mendesak PDRM ambil tindakan adalah untuk menjamin keselamatan negara dan maklumat sulit kerajaan tidak jatuh ke tangan mereka yang tidak bertanggungjawab,” katanya.
Satu lampiran berupa maklumat lanjut mengenai empat laman blog itu turut diserah kepada pihak polis sejurus laporan dibuat. - FMT.
Dah lama dah Pakatan Rakyat bising pasai isu Israel dalam PDRM ni, tapi tak pernah pun dengar PERKASA sambut isu ni. Dalam isu melibatkan APCO berbuih mulut pemimpin Pakatan Rakyat ulas isu tu termasuk masa sidang Parlimen sampai 4 wakil rakyat Pakatan Rakyat digantung.


Tapi apa nak herannya, pasainya masa tu, saham MP 'katak' macam Presiden PERKASA tengah laku, takkan la PERKASA nak bersekongkol dengan pembangkang, rugi la.


Tapi semenjak selepas himpunan BERSIH 2.0, nama PERKASA semakin merudum dan dikecam hebat, PERKASA ambil isu ni untuk jadi juara. Nak bagi PERKASA nampak hebat, sanggup lawan PDRM nak tunjuk yang PERKASA begitu peduli.


Tambah-tambah pulak dikaitkan isu ni dengan cina Singapura, lagi la PERKASA semangat konon memperjuangkan semangat melayu bukan saja lawan Israel tapi juga cina Singapura.


Kita tengok perkembangan isu ni selanjutnya. Aku yakin takkan sampai ke mana bising PERKASA ni. Akhirnya isu ni akan senyap jugak macam isu kitab injil hari tu.


Bila Pakatan Rakyat sambut isu ni dan PERKASA tengok isu ni menguntungkan Pakatan Rakyat dan menyusahkan Umno BN aku yakin akhirnya PERKASA senyap.


Kat Bawah ni Sedutan Dari GAPselepas keluarnya siri ke 10, kami dimaklumkan bahawa 3 anai-anai unit IT di bukit aman itu telah di transferkan ke jabatan lain.

apa signal disebalik transfer ini ?

ini bermaksud dato zul dan IGP tahu dan paham akan penyalahgunaan kuasa yang dilakukan oleh 3 anai-anai tersebut.

kenapa tindakan transfer sahaja yang dilakukan oleh dato zul dan IGP ?

kalau 3 anai-anai ini tidak bersalah buat apa kamu transferkan mereka ? 

adakah dengan tindakan transfer ini membuktikan dakwaan aku selama ini memang ada kebenarannya.

IGP ni lembik. dato zul pun nak jadi lembik.KDN lagi lembik !

kami dah dedahkan akan seorang cinaputra musibat besar yang bebas keluar masuk ke dalam unit IT bukit aman. cinaputra ini bernama lim see hui dan ada kaitan dengan proksi utama dari singapura.

hallo IGP... tak nampak lagi ke akan ada usaha espionage dalam unit IT bukit aman !

hallo IGP.. awat hang tido berdengkor ni ?!

aku risau lah akan security di dalam bukit aman bila ada IGP dan dato zul  tidoq memanjang macam ni.

eloknya IGP ni dah resign !
IGP gagal !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular