Grab the widget  IWeb Gator

Saturday, February 4, 2012

SPR mansuh arak calon, sebab penyokong PR ramai mengalahkan penyokong BN .... hahaha

SPR Cadang Mansuh Perarakan Calon
GEORGE TOWN: Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) mahu menghentikan amalan calon yang bertanding pada pilihan raya membawa kumpulan penyokong dalam jumlah yang besar pada hari penamaan calon.

Hang Tuah bukan pemimpin terpuji......Hang, Mahathir, pun sama gak.....


"Beliau digambarkan sebagai seorang yang sebegitu baik, amat taat, begitu setia dan sanggup membunuh kawannya walaupun mengetahui bahawa (Hang Jebat) dihukum mati kerana sesuatu yang tidak dilakukannya.

Bukti Umno-APCO Rakan Dagang ke-15 Terbesar Zionis Israel! (Video DiDalam)

Fuhh, nampaknya ucapan liberal Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim dalam The Wall Street Journal macam dapat modal baru Umno-APCO serang Pakatan Rakyat!
Tapi, nanti dulu!

Bongkar!! Sejarah Hubungan Umno - Israel Sejak Zaman Tunku Abdul Rahman

Artikel ini membongkar hubungan Malaysia-Israel sejak zaman Tunku Abdul Rahman, antara Tunku dan Menteri Israel, Moshe Sharett sehinggalah ke komen terbaru Anwar Ibrahim yang segera di tegur oleh kepimpinan PAS.

Isu Israel : Pendirian PAS Tegas


Saya diwawancara oleh Wall Street Journal pada hari Khamis, 26hb Januari 2011. Antara soalan yang ditanya kepada saya adalah berkaitan dasar luar negara dan isu Palestin.

Ust Azizan Dan Politik Kedah

Berbanding negeri-negeri yang ditadbir Pakatan Rakyat, Kedah dilihat tidak begitu diserang media Umno-BN. Tentulah ia bukan disebabkan kerajaan negeri yang diterajui PAS itu akan diberi laluan mudah untuk melanjutkan tempoh penggal pertama pemerintahannya. Seperti Selangor, Pulau Pinang dan Kelantan, BN tetap mengidam untuk menawan semula negeri Jelapang Padi itu.

BONGKAR!!! Inilah surat yang menjadi sebab Hasan Ali tuduh PAS tak mahu laksana hukum Islam

http://1.bp.blogspot.com/-QT_hH4h0HAs/TnwsbttguqI/AAAAAAAAlIQ/RgpARfuAdeM/s320/najib%2Bkata.jpgSurat Mahathir tolak hudud yang dihantar kepada Tok Guru Nik Aziz

PERDANA MENTERI MALAYSIA

YAB Tuan Haji Nik Abdul Aziz bin Nik Mat
Menteri Besar Kelantan

Dr Aziz Bari tidak sesuai menyertai PAS

Sehingga hari ini, setahu penulis, Dr Aziz Bari belum lagi membuat keputusan untuk menyertai mana-mana parti politik Pakatan Rakyat sama ada PAS, DAP atau pun PKR. Dengan pemikiran pro demokratiknya dan bertunjangkan asas-asas Perlembagaan Malaysia, penyertaan beliau dalam mana-mana parti Pakatan Rakyat memang wajar dialu-alukan dan pasti akan banyak memberi nilai tambah kepada perjuangan Pakatan Rakyat.

MAT MASLAN MAI JAWAB!!! Debat budaya barat, 10 perkara ini budaya apa?

http://malaysiaaktif.my/v2/media/k2/items/cache/d65885a0515f97e5177077dfca6ecc57_XL.jpgRasanya ramai dah tahu bahawa ahmad maslan bagi alasan DEBAT BUDAYA BARAT sebagai respon balas dalam isu DEBAT NAJIB VS ANWAR. Mungkin ahmad maslan tidak faham bahawa malaysia sudah lama mengamalkan budaya2 barat neh dan yang lebih dasat ia dipelopori oleh umno, parti yang dianggotai oleh ahmad maslan itu sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular