Grab the widget  IWeb Gator

Monday, January 16, 2012

Tu dia jumlah ahli hampir sama dgn jumlah pengundi, tapi PENAKUT!!!

NAJIB TAK BERANI BUBAR PARLIMEN!!! Ada ahli 7 juta pun nak kena rasuah
UMNO semakin hari semakin goyah.. itulah realitinya. Ramai pemerhati berpendapat PRU akan diadakan seawal-awalnya Mac 2012.

Namun petanda dan bunga-bunga dari Najib sendiri yang PRU ke 13 akan berlangsung pada Mac ini masih menjadi tanda tanya.

Apa ni .. kenaikan gaji cuma RM2.01 je ???

"Guru DG44/DG1-2 cuma mendapat kenaikan gaji sebanyak RM2.01 atau 0.07% iaitu daripada RM2,982.99 kepada RM2,985 selepas menukar daripada SSM kepada SBPA. Nilai ini terlalu rendah jika dibandingkan dengan kenaikan gaji guru DG54/DG1-6 sebanyak RM1,857.46 (bersamaan 35.94%), daripada RM5,167.64 kepada RM7,025.00." 
 
Tawaran Jingga: Perkasa perkhidmatan awam Negara - 
Husam Musa

KETUA ZON PAS MASUK UMNO... BILE MASE PAS ADA KETUA ZON???

Bila masa PAS lantik dia (Mohd Jais) jadi ketua zon ... aku pun tak tahu... lagipun geng nie masuk Pas dulu, tak pernah mai surau pun...duk pakai seluar pendek.. duk karaoke depan umah..
SU PAS kg Kerdas.

KUALA LUMPUR: Seramai 102 anggota PAS Kampung Kerdas Gombak bertindak keluar parti dan menyertai Umno selepas tidak berpuas hati dengan kepimpinan PAS.

Tol PLUS Hapus Jika Pakatan Rakyat Tawan Putrajaya +Video

Pakatan akan hapuskan tol jika tawan Putrajaya
PETALING JAYA: Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng menegaskan Pakatan Rakyat akan menghapuskan tol lebuh raya yang telah memperolehi keuntungan berlebihan selepas menawan Putrajaya dalam pilihan raya ke 13.

Berasa PANAS Kerana Tidak Sebulu Dengan Dasar

PONTIAN – Mereka yang mempunyai fikrah dan pendirian tersendiri yang tidak selari dengan dasar parti akan berada dalam zon ‘panas’ dan tidak selesa menyebabkan tindakan yang tidak sepatutnya dilakukan akan berlaku.

Perkara ini ditegaskan oleh Prof. Dr Ungku Mohd Noor Ungku Mahmood, mantan Bendahari Badan Perhubungan PAS negeri Johor dengan katanya golongan seperti ini harus menilai diri bahawa kedudukan dan kebijaksanaan yang dimiliki hanyalah anugerah Allah untuk menguji kalangan hambaNya.

ELAK UMNO JADI MAHARAJA FITNAH!!!DAP tidak letak calon Melayu PRU 13

DAP dikira mengambil langkah pintar menangguhkan cadangan meletakkan calon Melayu dalam pilihan raya yang akan datang.

DAP dalam sejarahnya pernah meletakkan calon Melayu di masa lalu, dua dari mereka pernah menang di DUN Perak iaitu Fadzlan Yahya dan seorang lagi tahun 1974 telah mengalahkan peguam Cina terkemuka di Ipoh iaitu Kong Kok Yat.

KONVENSYEN PR!!! Pakatan cabar BN isytihar harta secara terbuka +Video

ALOR SETAR - Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng mencabar pemimpin Barisan Nasional (BN)khususnya anggota Kabinet dan Exco Kerajaan Negeri mengisytiharkan harta peribadi mereka seperti dilakukan Pakatan Rakyat (PR) Pulau Pinang, kelmarin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular