Grab the widget  IWeb Gator

Saturday, July 2, 2011

ALI RUSTAM - CUKUPLAH LEMBU MENJADI LEMBU


ALI Rustam, KM Melaka semua kita tahu salah seorang pemimpin Umno yang rasuah untuk menjadi pemimpin di dalam Umno. Bukan Pembangkang yang tuduh, malah Umno sendiri istiharkan beliau seorang perasuah yang seangkatan dengan Isa Samad, Adun Bagan Pinang dan Pengerusi Felda serta KJ, Ketua Pemuda Umno sekarang. Kesemua mereka yang pernah melakukan rasuah ini dilantik memegang jawatan di dalam Umno.

Bukti UMNO PENGKHIANAT RAKYAT MALAYSIA

Tuduhan Komunis. Kenapa tak Tangkap Tengku Adnan Juga?


Umno, China Communists to swap youth leaders(BERNAMA)
August 05, 2010

Yahudi Masuk Malaysia & Mahathir
Ini ialah paparan pasport Malaysia biasa. Kita semua dilarang masuk ke Israel.

'Bayang-bayang' pun turut terpegun dengar 'deklamasi' sajak PM


Dato husam jawab fitnah najib/uMNOAPCO


Kenyataan Akhbar
YB Dato Hj Husam Musa

TAPAK STESYEN TEKSI PASIR PUTEH TIDAK PERNAH DIJUAL: PM SALAH MAKLUMAT

Saya merujuk kepada kenyataan YAB Perdana Menteri Malaysia di Pasir Puteh pagi ini.

Tujuan beratus baju-baju BERSIH 2.0 dirampas terbongkar?


MAKLUMAT yang baru diterima ini benar-benar memeranjatkan. Diharap pihak penganjur dan mana-mana pihak yang berkenaan memandang berat tentang isu ini. MiLo SuaM telah menerima sebuah email dari "orang dalam" yang membongkarkan bahawa tindakan sabotaj akan dilakukan ke atas Perhimpunan Aman BERSIH 2.0 yang akan diadakan pada 9 Julai nanti.

Difahamkan bahawa beratus-ratus baju BERSIH 2.0 yang dirampas sejak kebelakangan ini akan dipakai oleh puak-puak penentang perhimpunan tersebut dengan niat untuk melakukan sabotaj.

SPR dah KANTOI .. Tutup Laman Semakan Pemilih

Selepas beberapa blog termasuk blog ini mendedahkan beberapa bukti yang menunjukkan berlakunya 60 Pengundi Dalam 1 Rumah dan adanya 80 Pengundi Berdaftar Dalam 1 Rumah dan juga kenyataan bahawa banyak lagi kepincangan dalam daftar pemilih akan didedahkan selepas ini, pihak SPR sehingga ke saat ini masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan.

Demonstrasi jalanan BUKAN CARA BN....mmmmm....dengaq boleh laa...!!!

Ucapan Pemimpin yg HIPOKRIT : Bukan cara BN


SIPITANG (Sabah) - Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, jika mahu, UMNO boleh mengerahkan tiga juta ahlinya untuk menentang habis-habisan hasrat golongan yang mahu mewujudkan kekacauan melalui demonstrasi jalanan. 

“Kita ada tiga juta ahli yang tunggu isyarat, tidak termasuk parti komponen BN... Kalau semboyan dibunyikan, mereka akan berjuang habis-habisan... tetapi apakah itu cara yang bertanggungjawab?” katanya ketika berucap kepada kira-kira 15,000 hadirin yang menyambut kunjungan beliau di pekan pesisir pantai ini, kira-kira 150 kilometer ke selatan Kota Kinabalu, semalam.

Batu Putih, Limbang dah Hangus.. kini mai pulak Tanjung Pagar.. tak rasa berdosa kah kamu pengundi UMNO/BN??


Untuk Limbang, 2 Blok Minyak RM320 Billion Tergadai ke Brunei
Baru-baru ini, pemimpin no.1 Malaysia, siapa ya? Pak lah ke? Bukan…Najib ke? Bukan lagi…Habis tu siapa? Ala ko ni, Tun Dr. Mahathir la. Dalam kenyataan beliau baru-baru ini yang bertajuk Malaysia’s Generosity, beliau mengatakan yang dua blok galian minyak yang dimiliki oleh Malaysia telah tergadai dalam suatu perjanjian sulit antara pemimpin kerajaan Malaysia dan Sultan Brunei dahulu.

Friday, July 1, 2011

PERCUBAAN ALA 13 MEI DI PULAU PINANG (Gambar +Video)

Anda lihat sendiri bagaimana wanita ini turut memakai kain pengikat kepala dengan kalimah "Lailahaill Allah" secara terbalik. Malah dia juga tidak menutup aurat. Inikah pejuang Islam? Anda jawablah sendiri...Anak Kecil Main Api.. Tiada sengketapun Tanah kita Tergadai..


Lihat Video ini.. hayati lirik dibawah.. dan baca berita diakhir entry..

Popout

Anak kecil main api
Terbakar hatinya yang sepi
Air mata darah bercampur keringat
Bumi dipijak milik orang

KEJAM : Anak Exco Selangor ditumbuk, disepak dan ditikam bertubi-tubi

http://1.bp.blogspot.com/_IrJRnBs21Lc/R8OwIYqS4VI/AAAAAAAAAKs/vezsVFWo9aA/S1600-R/Iskandar%2BCempaka.jpgSerangan Ke Atas Anak YB Iskandar A. Samad : Polis Digesa Menyiasat Dari Segala Sudut

Saya amat berharap pihak Polis akan menyiasat dari segala sudut di dalam kejadian serangan ke atas anak saya di Pulau Pinang awal pagi Rabu.

Sape yang komunis ni? atau UMNO-BN yang "Paranoid"...

PKM adalah Parti Komunis Malaya yang telah ditubuhkan pada tahun 1930 sebagai sebahagian daripada Comintern (Komunis Antarabangsa).

PKM telah berjuang menentang penjajahan Jepun sebagai MPAJA dan kemudian menentang penjajahan British dan menuntut kemerdekaan. PKM adalah parti pertama dalam negara yang menuntut kemerdekaan dari British.

Satu Alamat, 88 pengundi.. Apa penjelasan SPR? (+Video)

BUKTI SPR GAGAL BERSIHKAN SENARAI PENGUNDI

SPR adalah sebuah Badan yang bernaung di bawah institusi Raja-Raja Melayu dan bertanggungjawab mengawal selia proses pilihanraya negara ini. Ianya sewajarnya adalah sebuah Badan yang bebas dan berkecuali dari mana-mana parti politik samada dipihak Kerajaan mahupun Pembangkang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular