Grab the widget  IWeb Gator

Saturday, November 12, 2011

Panas!!! 18sx - Fasha Sandha buat hal lagi

Majlis pelancaran majalah LISA versi Malaysia
Gambar Fasha Sandha di party majlis pelancaran majalah Lisa versi Malaysia,membuatkan mata saya terkebil-kebil dengan sendirinya tatkala mata galak ini melihat foto Fasha.Adakah Fasha Sandha mangsa fesyen? ataupun fesyen yang menjadi mangsa Fasha?haha.Apa yang pasti,kemunculan Fasha Sandha di sesebuah majlis tertentu,pastinya seiring dengan kejutan fesyen pakaian. Dalam erti kata lain “Dia boleh bertukar wajah” Kalau nak layan gambar fesyen pakaian terbelah Fasha ,anda boleh tengok di bawah, kalau hendak mengetahui lebih lanjut mengenai majlis pelancaran majalah Lisa Versi Malaysia 

Hubungan intim BN-Yahudi Israel, ini buktinya!!!

Najib yang merupakan seorang Haji dan mendapat pujian dari kerajaan Arab Saudi mana mungkin bersekongkol dengan Yahudi Israel... Jika tak percaya lihatlah Trade 2010 di bawah. Ia diprint dari laman sesawang milik ISRAEL (Laman sesawang Israel tak diblock kerana tak perlu pasport untuk masuk).

HOT!!! Ahli UMNO mengaku mengundi 6 kali semasa PRU 12

http://umno-online.com/wp-content/uploads/2009/06/UMNO_logo_baru1.jpgPEKAN, - Seorang ahli UMNO bahagian Pekan iaitu kawasan yang diwakili oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak (foto) hari ini tampil mengakui beliau mengundi di enam lokasi yang berlainan pada Pilihanraya Umum Ke-12 tahun 2008 yang lalu.

Beliau yang tidak mahu namanya disiarkan mengaku ramai lagi rakan-rakannya di dalam UMNO yang juga mempunyai "keistimewaan luar biasa" hasil konspirasi politik yang dilakukan oleh UMNO BN dengan kerjasama Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) dan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR).

PANAS !!! Bakal Senator dituduh bomohkan ibu sendiri

KISAH Ummi Hafilda yang gemar mencetuskan kontroversi dalam dunia politik kali ini timbul lagi dengan kontroversi baru.

Kalau sebelum ini Ummi Hafilda heboh dikaitkan dengan dakwaan skandal seksnya bersama Beginda Minda, kali ini salah seorang adik beradiknya yang juga pengacara dan pelakon terkenal mendedahkan satu lagi kontroversi berkenaan dirinya.

Sharizatl mempunyai strategi yg unik untk memerangi tuduhan rasuah (Video)

Shahrizat Jalil, One Menerung Dan Projek Lembu RM250 Juta
Senator Umno Sharizat Jalil mempunyai strategi yang unik untuk memerangi tuduhan rasuah RM80 Juta terhadap beliau dan keluarganya. Beliau memberi respons selepas berhari berdiam diri mungkin kerana takut, dengan penafian jelas, dan cakap kosong.

Hishamuddin Rais: Simpatilah Melayu yang dibonsaikan mindanya

Satu Malaysia menanggung kerugian, apabila pemerintah mengambil langkah memusnahkan institusi pengajian, mengawal media dan memperbodohkan rakyat - lantas memberi laluan kepada penyalahgunaan kuasa dan rasuah untuk berlaku sepanjang puluhan tahun ini.

SKANDAL NFC : APA KAITAN KHAIRY KITOL DAN KONDOMINIUM BANGSAR RM 10 JUTA ?

RM10m cattle condo was an investment, says Khairy
By Lee Wei Lian
November 11, 2011

Khairy accused PKR’s Rafizi of lying in the party’s attacks on the project. — File pic

KUALA LUMPUR, Nov 11 — Khairy Jamaluddin savaged PKR today for claiming corruption in the purchase of a RM10 million Bangsar condominium by a federally-funded cattle project owned by a minister’s family.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular