Grab the widget  IWeb Gator

Tuesday, July 12, 2011

Editorial Berita Harian Pembelit, Wartawan CELAKA, PATRIOT yang MENGELIRUKAN


AMK Pulau Pinang kecam pemalsuan gambar di Berita Harian
PULAU PINANG: Angkatan Muda KEADILAN Pulau Pinang (AMKPP) mengecam sekeras-kerasnya imej yang dipaparkan akhbar Berita Minggu Ahad lalu bertajuk ‘KL Tegang’ dengan memaparkan imej seorang lelaki merusuh dengan bersenjatakan pisau.

Lagi Nyawa Melayang Akibat KECUAIAN Polis


ZAINUN menunjukkan gambar  Mohd Azizul ketika ditemui di rumahnya di Kuala Terengganu, semalam.Sudah menjadi lumrah kehidupan negara Malaysia Boleh... Tak kira sesiapa pun, tak kira apa agama, bangsa.., selagi bekhidmat dibawah telunjuk kuasa executive UMNO,, maka berbohong itu adalah menjadi suatu yang wajib untuk diamalkan.... WAJIB BERBOHONG... tak kiralah berserban dan berjanggut, walaupun berjawatan tok mufti atau tok fatwa... duduk dibawah arasy UMNO maka WAJIB BERBOHONG...

Video ni menjawab PENIPUAN Najib

download video ni untuk sebaran umum

dalam video ini akan menjawab segala PENIPUAN yang dilakukan oleh NAJIB, pemimpin UMNO dan POLIS..lihatlah dengan mata hati sendiri dan nilaikan betapa kejamnya “anjing” UMNO..bukan semua Polis jahat..tetapi UMNO wajib bertanggungjawab atas arahan yang dikeluarkan kepada POLIS..

Hospital Tung Shin : Bukti Penipuan Menteri (Video DiDalam)


2011-07-09, 02:26pm, Bersih 2.0 Rally – In Front of Tung Shin Hospital

Bekas S/U Mahathir kata NAJIB "Flip Flop"

KUALA LUMPUR, 11 Julai: Sehari selepas berlangsungnya perhimpunan Bersih 2.0, para penyokong BN sendiri mulai menyerang pemimpin mereka dan menyalahkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

Najib disifatkan gagal melaksanakan cadangannya sendiri agar perhimpunan dijalankan di stadium dan disifatkan pemimpin 'flip-flop' atau 'kluk-klek'.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular