Grab the widget  IWeb Gator

Friday, June 7, 2013

Kenapa agaknya JKSB sibuk nak bayar pampasan ni kalau benar PDC yang salah?


Untung Berbillion2 Tapi kenapa JKSB sibuk nak bayar pampasan RM 10K jer seorang? JKSB takut kena saman kerana kecuaian projek ke atau JKSB cuba tutup mulut keluarga mangsa?

Insaniah bakal dijual? ..Datuk Ahmad Bashah Md Hanipa tak nak berkokok ke??


ALOR SETAR - Kolej Universiti Insaniah (Insaniah) mungkin diswastakan apabila timbul desas desus bahawa kerajaan negeri membuka tawaran penjualan saham miliknya kepada beberapa institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan.

Blogger Raja Fitnah Nak Bersara .. Nak Berniaga Beb .. wakakaka

SHAH ALAM - Blogger terkenal, Papa Gomo yang 'memeriahkan' alam maya dengan entri-entri kontroversi mengumumkan mahu bersara daripada dunia blogging.

KENYATAAN MEDIA PRESIDEN PAS

“GESAAN DIWUJUDKAN SATU SURUHANJAYA BEBAS POSTMORTEM BAGI MENYIASAT PERJALANAN PROSES PILIHANRAYA UMUM KE 13”
7 Jun 2013 / 28 Rejab 1434 H

Thursday, June 6, 2013

Kedah Kecoh.!! Mukhriz Buat Hal Lagi.!!


Kecoh Di Kedah - Mukhriz 'Tendang' Pegawai Kewangan Negeri
Setelah mendapat persetujuan dari Majlis Pemangku Raja, pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam mengeluarkan surat pelantikan Dato' Md Noor Rafie sebagai Pegawai Kewangan Negeri. Dato' Md Noor sebagai Pengarah Tanah dan Galian dilantik berdasarkan seniority dalam KCS. Kekosongan Pegawai Kewangan berlaku apabila Dato' Puat Ali naik pangkat sebagai SUK.

Bila Warga Asing Bermaharajalela Di Malaysia

Warga Myanmar Diberi Amaran Jangan Ancam Keselamatan Negara
KUALA LUMPUR: Warga Myanmar yang bermastautin di Malaysia diberi amaran tidak mencetuskan ketegangan akibat fahaman politik di tanah air mereka sehingga mengancam keselamatan negara.

Apa kurangnya Alleycats dan Fauziah Nawi


Antara Tan Sri Michelle Yeoh, Alleycats dan Fauziah Nawi — Zainuddin Maidin
6 JUN — Walaupun namanya terkenal sebagai pelakon filem-filem Barat dan Hong Kong, tetapi Michelle Yeoh bukanlah celebriti yang meniti di bibir rakyat negara ini sama ada di kalangan masyarakat Cina atau Melayu tetapi tiba-tiba namanya bagitu banyak disebut, diperkatakan dan dibincangkan umum di cafe, di kopitiam, kedai Mamak dan sebagainya apabila beliau dikuniakan Darjah PSM yang membawa gelaran Tan Sri bersempena dengan Hari Keputeraan Seri Paduka Yang di-Pertuan Agong Tuanku Abdul Halim Mua'zam pada 1 Jun lalu.

Jawatan Saifuddin bakal huru-harakan Selangor?


Penulis tidak menyebelahi mana-mana pihak sama ada Tan Sri Khalid atau pun Azmin Ali. Apa sahaja yang dibuat oleh kedua-dua mereka demi pembangunan dan kemajuan Selangor, bagus....sangat bagus. Cumanya kedua-dua pihak perlu jugak mencari titik persamaan demi mewujudkan persefahaman antara mereka untuk kebaikan PR Selangor.

Hadiah Untuk Rakyat Kedah : MB KEDAH KATA BINA UNIVERSITI PUN TAK GUNA KALAU TAK UNTUNG


Bina kampus universiti umpama 'curah air atas daun keladi'?
ALOR SETAR: Menteri Besar Kedah yang baru, Datuk Mukhriz Mahathir menyifatkan projek pendidikan yang dilakukan oleh Menteri Besar Kedah sebelum ini sebagai 'mencurah air ke daun keladi' sahaja.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular