Grab the widget  IWeb Gator

Thursday, July 7, 2011

Gempaq : Berita Kelucahan Melampau

Pembekal Molotov Cocktail Akui Ingin Untung Lebih


Seorang pembekal molotov cocktail hari ini mengaku bahawa beliau telah melanggar akta pembuat molotov cocktail 1966 pindaan 2011 kerana menggunakan botol plastik dalam pembuatan bom botol itu baru-baru ini.

Pengundi Akan Tolak BN - Dr. Mahathir

KUALA LUMPUR: Tindakan keras yang dilakukan oleh kerajaan terhadap Bersih 2.0 (Gabungan Pilihan Raya Bebas dan Adil) boleh menjejaskan peluang mereka untuk menang dalam pilihan raya umum akan datang, kata bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.

Telefon, Internet Akan DISEKAT Dalam Tempoh 48 Jam - BERSIH 2,0

Dalam tempoh 48 jam sehingga bermulanya Perhimpunan Bersih 2.0, pergerakan itu mendakwa mereka telah menerima maklumat bahawa rangkaian telefon mudah alih dan perkhidmatan Internet akan diputuskan minggu ini.

Himpunan Bersih - Masih Bertarik Tali

Himpunan Bersih lusa - 9 Julai masih lagi bertarik tali. Para aparat kerajaan sedang melakukan apa juga tindakan untuk mengagalkan hinpunan berkenaan, meskipun secara keparat. 


Saat demi saat kerajaan UBN sudah dapat merasakan himpunan berkenaan membahaykan mereka dicengkam kekhwatiran. 

Wednesday, July 6, 2011

Lidah UMNO Macam Lidah Bani Israel, Stadium Pula Dipersoalkan!!


Lidah UMNO macam lidah Bani Israel yang diceritakan dalam Al Quran. Banyak songel, banyak alasan!!

Baca kenyataan Noh Omar berikut;
Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan Umno Selangor, Datuk Seri Noh Omar berkata, penganjur perhimpunan 9 Julai ini sepatutnya menyuarakan tuntutan mereka di Parlimen dan bukannya berhimpun di jalanan mahupun stadium.

Himpunan Bersih 2.0 Di Stadium,Ulasan Tok Guru Nik Aziz

Kenyataan Tok Guru dalam facebook. [ Untuk besarkan klik pada imej ]

[Video] Mari sertai BERSIH 2.0 - Polis henti edar risalah ok?


Nasihat daripada PDRM? Tak boleh pakai der. Risalah yang membazir dan buang duit. Agong dah bagi kelulusan untuk kami buat kat stadium so bakar je lah risalah2 bangang neh.

BERSIH 2.0 : Polis tak peduli titah Agong?

KOTA DAMANSARA: Engkar Titah Khas Yang DiPertuan Agong, pasukan polis meneruskan intimidasi terhadap aktivis Bersih apabila bertindak mengepung Dewan MBPJ, Seksyen 7, di sini malam tadi.

Tindakan itu kurang 12 jam selepas Tuanku Mizan Zainal Abidin membenarkan himpunan aman Bersih dilakukan di stadium pada 9 Julai ini.

Blogger UMNO Iktiraf kemenangan "BERSIH", Sekutunysa "GAGAL"


TERLEBIH dahulu marilah kita bersama-sama mengucapkan syabas dan tahniah kepada Datuk S.Ambiga dan BERSIH keseluruhannya kerana berjaya bertahan dan berani berdepan dengan berbagai tekanan, ugutan dan ancaman dari pihak yang anti-BERSIH. Bukan mudah untuk seorang wanita untuk berdepan dengan sebuah kerajaan yang mengunakan kuasa Polis, Pemuda Umno dengan Patriotnya, Perkasa, beberapa pertubuhan lain yang menjadi pengampu dan tidak kurang juga keegoan Persatuan Silat di bawah Guru Silat OKU itu.

Malaysia punyai penduduk Paling Tua di Dunia.. apa penjelasan SPR?


Dari 100 manusia yang paling panjang usianya yang disenaraikan oleh Wikipedia, manusia yang paling panjang usianya adalah seorang warga Perancis iaitu Jeanne Calment yang dilaporkan telah dilahirkan pada 21 Februari 1875 dan meninggal dunia ketika berusia 122 tahun 164 hari pada 4 Ogos 1997.

VIDEO : BAPAK SAMSENG DAN BAPAK RASUAH!


kita tengok siapa yang samseng..hihihi
kita tengok siapa yang kaki rasuah

Surat Dari YAB al-Mursyidul Am PAS kepada KDYMM Yang Dipertuan Agong

Mengadap Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Yang Dipertuan Agong, Sultan Mizan Zainal Abidin ibni Al-Marhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah Al-Haj

Bismillahir Rahmanir Rahim.

Sukalah patik ingin memaklumkan kepada pihak Tuanku bahawa patik sedang berada di Tanah Suci Makkah Al-Mukarramah untuk mengerjakan umrah dan Insya-Allah dijadualkan akan pulang ke tanah air pada 10 Julai 2011. Patik di sini mendoakan agar KDYMM Tuanku serta Permaisuri sentiasa dilimpahi keberkatan yang berpanjangan daripada Allah SWT.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular