Grab the widget  IWeb Gator

Wednesday, July 17, 2013

Kuala Besut : Blogger UMNO meroyan pasal artis

PRK Kuala Besut Pinggirkan Artis Dalam PAS
Benarkah dalam PRK Kuala Besut artis-artis yang berada dalam PAS ataupun Pakatan Rakyat terpinggir..?

Persoalan yang Orangni timbulkan ini kerana ada bunyi-bunyi sumbang-sumbing dari laman blog pro UMNO BN yang konon-nya artis yang mereka gelar "ustaz dan ustazah mee segera" dalam PAS dipinggirkan dalam kempen PRU N1 Kuala Besut.

Gelaran mee segera tu memang perkara lama yang dimainkan oleh puak UMNO, dalam kepala otak mereka_ artis sertai PAS saja akan jadi ustaz dan ustazah....bab tu memang jadi topik lama yang sekarang masih dok bersarang dalam kepala otak puak UMNO Munafikun Al Baghlal....hahaha.....

Tapi isu meminggirkan golongan artis atau bekas artis yang berada dalam PAS di-dalam kempen PRK Kuala Besut sebenarnya satu fitnah dari puak UMNO,khususnya pengamal blog pro UMNO.

Sebab fitnah memang makanan mereka... Orangni dapat tahu Leman Raja Lawak sekarang berada di Kuala Besut membantu PAS dalam kempen PRK disana.

"Saya di Kuala Besut Terengganu sekarang dan bukan mai sini untuk shopping baju raya...saya mai bantu calon dan jentera parti berkempen disini" - ujar Leman RL semasa menghubungi Leman RL.

"Artis dari PKR iaitu Dayang juga akan datang Kuala Besut pada 19hb ni dan yang lain-lain juga dijangka akan datang ,In Sha Allah..." - Leman RL.

Lagi kisah artis di PRK Kuala Besut Klik SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular