Grab the widget  IWeb Gator

Thursday, August 11, 2011

PANAS!!! Siapa Menteri Gay dalam kabinet Najib ?

WIKILEAKS mendedahkan maklumat yang dihantar oleh Duta Amerika Syarikat, James R Keith ke Washington melalui kebocoran kabel diplomatik yang berjaya digodam. Pendedahan kali ini melibatkanmenteri gay dalam kabinet Najib Tun Razak [TMI].Kabel diplomatik itu menimbulkan maklumat tentang seorang menteri gay (disebut sebagai non-heterosexual) di dalam kabinet Najib Tun Razaksebagai subjek bagi memahami kes tuduhan liwat ke atas ketua pembangkang Dato Sri Anwar Ibrahim yang disifatkan bermotif politik.

"Tuduhan ke atas Anwar bukanlah satu kempen moral. Kerajaan Malaysia tidak tegas untuk menangani kelakuan non-heterosexual, jika benar,seorang menteri, staff senior yang bersama dengan PM Najib dan lain-lain orang ternama yang ada hubung kait dengan kerajaan sepatutnya sudah disiasat (atas tuduhan liwat)" lapor Duta Amerika Syarikat di Malaysia, James R Keith kepada Washington.

Duta Amerika itu menyimpulkan bahawa tuduhan yang dibuat ke atas Anwar Ibrahim adalah satu tindakan politik terhadap Ketua Pembangkang.

Dari maklumat yang didedahkan oleh Wikileaks menggambarkan bahawa Duta Amerika di Malaysia, James R Keith memiliki maklumat yang kukuh bahawa salah seorang Menteri di dalam kabinet Najib Tun Razak adalah seorang gay.

Duta Amerika itu juga dilihat memiliki maklumat kukuh tentang tabiat Gay orang-orang ternama yang ada hubung kait dengan kerajaan. Sepatutnya jika ada dakwaan dan bukti, semua gay-gay ini harus disiasat tidak kira pangkat rupa dan harta.

Jika anda masih ingat, kisah menteri Gay dalam kabinet Najib ini pernahdidedahkan tidak lama dulu oleh blogger Umno. Blogger Umno tersebut menggesa Najib supaya menyiasat dan memecat menteri tersebut.

ReJaM© "Gerakan yang patut dilakukan oleh Muhyiddin untuk menjatuhkan Najib ialah, menyiasat Menteri Gay ini!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular