Grab the widget  IWeb Gator

Sunday, July 24, 2011

Kesian Mahyuddin .. Rakyat dah tak Percaya !!!!


Muhyiddin Yassin melalui laporan Bernama bersungguh-sungguh meminta rakyat mempercayai polis dan rakaman mereka. Katanya rakaman polis sahih dan sah bertujuan mendedahkan situasi sebenar dan bukannya bermotifkan politik.

"Kita harus terima dengan yakin kredibiliti (video pihak polis itu), jangan kita yakin dengan video yang dipaparkan oleh media alternatif, dalam YouTube misalnya yang jelas banyak mengubah kandungan," katanya kepada pemberita.

Memang betul rakaman polis sahih dan sah, namun polis mempunyai autanya juga. Rakaman yang dipaparkan PDRM tak akan mendedahkan keganasan mereka.

Salah satu kes berkaitan Mat Sabu dilanggar kereta polis, yang ditunjukkan polis, Mat Sabu tak dilanggar land rover polis, yang dilanggar kereta polis tak pula diterangkan polis. Lihat video dari link Milosuam di bawah;Muhyiddin bertanya "Jadi kalau ketua parti PAS (Mohamad Sabu) berbohong, bagi PAS pembohongan itu halalkah?" 

Kita pula bertanya Muhyiddin "Jadi kalau Muhyiddin berbohong dan menolong polis berbohong, bagi orang Islam pembohongan itu halalkah?"

Jangan tanya "bagi UMNO pembohongan itu halalkah" kerana berbohong itu halal selamanya bagi UMNO!! 

/www.ekele.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular