Grab the widget  IWeb Gator

Tuesday, November 29, 2011

Alahai Kak Jat

NFC tiada kena mengena dengan saya! - Sharizat

Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil hari ini menegaskan beliau tidak ada kena-mengena dengan isu berkaitan Perbadanan Fidlot Nasional (NFC).

HE HE HE...aku serahkan kepada pembaca untuk mentafsirkan sendiri kenyataan Sharizat saperti diatas.Apa juga tafsiran anda adalah HAK anda dan siapa pun tidak boleh mempertikaikan nya.Bagi aku tafsiran aku begini...(dan ini HAK aku)

1 .WALAUPUN DIA 'SUAMI' SAYA,SAYA TIADA KEPENTINGAN DENGAN PERNIAGAAN DIA DALAM NFC! ..ANDAIKATA DIA(SUAMI) JADI 'KAYA RAYA' KERANA NFC IANYA TIADA KENA MENGENA DENGAN SAYA SEBAGAI 'ISTERI'/MENTERI' DIA.

2. WALAUPUN 3 ORANG ANAK ANAK SAYA/KAMI/DIA NANTI 'SENANG LENANG' KERANA PROJEK NFC.. IANYA TIADA KENA MENGENA DENGAN SAYA SEBAGAI 'IBU/MENTERI' MEREKA.

3. KALAU LEPAS INI NAMPAK SAYA HIDUP KAYA RAYA DAN MEWAH IANYA TIDAK ADA LANGSUNG BERSUMBERKAN NFC!..IANYA HASIL HALAL PENDAPATAN SAYA SEBAGAI MENTERI SELAMA INI.SEGALA "HASIL" DARI NFC...SUAMI DAN ANAK ANAK SAYA TIDAK KONGSIKAN DENGAN SAYA!...MEREKA BELASAH SESAMA MEREKA.

4. KESIAN SAYA.... DAPAT SUAMI DAN ANAK ANAK MACAM INI...

5.LEPAS SAYA BERSARA ATAU DI BERSARAKAN NANTI..BOLEH TAK SAYA TUMPANG BISNES NFC ? (siapa dapat jawap dapat LEMBU seekur..)

HE HE HE...apa macam aku punya tafsiran? Hak aku lah nak tafsir macam mana kan..

BACA SELANJUTNYA DISINI

P/S : Nasihat iklas aku kepada Kak Ijat...lebih baik berdiam diri daripada banyak bercakap.Lagi banyak kita bercakap lagi banyak nanti tersilap cakap.Pesan Tok Nyang aku yang kini kerja" tukang bancuh kopi" kat WhiteHouse..KITA PERLUKAN 10 PEMBOHONGAN UNTUK MENUTUP PEMBOHONGAN YANG PERTAMA.Dia kata dia dengar OBAMA cakap macam tu kat ABRAHAM LINCOLN...he he he - Aku Peduli Apa @ APA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP Ten Minggu INI

Paling Popular